"Joc de Pilota" es presenta a Calp

 

Joc de Pilota, editat per Edicions 96,  és una àmplia gama d’activitats i propostes per a acostar el món de la pilota i l’origen d’aquest esport tant a l’alumnat, com a totes aquelles persones interessades a tenir materials didàctics sobre aquest tema.

Sebastià Giner, Vicent Molines i Ferran Luque recorren a la seua llarga experiència en el camp de l’ensenyament i la pilota per a bastir un material didàctic molt complet. Així, a més de conéixer l’origen del joc de pilota i la seua implantació per tot el món, expliquem les varietats i elements del joc al País Valencià. Seguint les indicacions del llibre, podrem fabricar-nos una pilota i unes proteccions per a les mans de fàcil aplicació. També coneixer el Nyago, una modalitat del joc quasi perduda que ens permetrà començar a practicar el  joc de pilota.

La  col·lecció de carpetes didàctiques Tallers de Cultura Popular,  dirigides als docents i al públic en general, ofereix recursos per a l’aprenentatge dels nostres costums i tradicions des de ben menuts. Cada quadern va acompanyat d’un complet cd amb recursos audiovisuals. Fins ara ja s’havien editat dos volums de la col·lecció, un dedicat als Gegants i cabets i l’altre a la Dansà.

 

Adquirir el quadern