Casa Rural Valor de Penàguila. Anem de rondalles.

Amagada al poble de Penàguila hi ha una casa que dins de les seues façanes guarda cinc rondalles. És la Casa Rural Valor. 

A l’entrada trobem seients que conviden al descans del viatger vora el foc en hivern i a la frescoreta dels rebedors de les cases velles en estiu.

Inspirada en la rondallística d’aquest lloc i voltants, arreplegada per Enric Valor, cada graó ens acosta a una d’aquestes històries meravelloses: I queixalets també!, Esclafamuntanyes. El dimoni fumador, El castell del Sol i Home roig, gos pelut i pedra redona. Són les habitacions que guarden l’encant i la fantasia que ens envolten i ajuden a tot visitant a relaxar-se i evadir-se de la rutina del dia a dia.

Com en tot conte o llegenda, no poden faltar els menjars i begudes màgiques i què més fantàstic que els menjars casolans i els vins més exquisits? En un dels nostres tres petits menjadors es poden tastar, o be sortir a la terrassa i gaudir de la fresca de les nits d’estiu.

Els amos de la casa Juan Carlos i Luz vos rebran com amics i companys de viatge i tractaran de fer la vostra estada el més acollidora possible.

Els Amics i Amigues d’Escola Valenciana tenen un 10% de descompte sobre els preus de la web. Consulteu les condicions.