II Trobada #dospuntzero

dospuntzerotarja.png

 

Després de l’èxit de públic i la bona acollida i valoració de la passada edició de la Universitat del Tirant dedicada a la temática del #dospuntzero i l’ús de les xarxes socials, l’ACV Tirant lo Blanc aposta per emancipar el format amb l’ànim de convertir-ho en unes jornades anuals estables per a analitzar i formar a la joventut valenciana en les possibilitats del nou paradigma de interrelacions i comunicació 2.0

Com entenem que el format també és el missatge, les II Jornades #dospuntzero faran una especial aposta per les noves tecnologies i la participació 2.0 mitjançant la potenciació del debat a Twitter amb el hastag #dospuntzero, la utilització dels codis QR per tal d’accedir a continguts extra i la interacció en altres xarxes socials. Enguany, a més a més, es tractarà de procurar un major aprofitament de les jornades permetent el seguiment via streaming a un públic universal i l’edició en vídeo de les tertúlies per a la seua posterior difusió.

L’entorn de la xarxa 2.0 suposa a més a més una oportunitat de normalització per al valencià com demostra el dinamisme de comunitats com la Viquipèdia, l’alt ús de la llengua en Twitter, el dinamisme de la blocosfera, la incidència de la música en valencià a la xarxa i els projectes finançats mitjançant Verkami… És per això què aquestes II Jornades #dospuntzero volen ser també una ferramenta per a promoure la participació en valencià i donar suport a la llengua en un entorn on les barreres són més flexibles i amb un potencial d’incidència gens menyspreable.

Volem satisfer la demanda de formació per part de les noves generacions de joves, en matèries en les quals la gent que forma part del Tirant té un alt bagatge i poden transmetre eixos coneixements. La formació és fonament d’una participació més efectiva, d’una incidència més cooperativa i d’una influència més enriquidora. Volem ser protagonistes de l’actualitat social i agents d’un futur més nostre.

Més informació a http://www.tirant.org/dospuntzero/