Neo Rural, Escola La Masia i Docendo

Neo Rural són una associació sociocultural que ara mateix treballa en la representació de "La Calaixera Prodigiosa", una comèdia que tracta el tema de la unitat de la llengua i les variants dialectals. Dos detectius, un mallorquí i l’altra valenciana tenen la missió de descobrir un gran tresor. Les pistes que aniran trobant els conduiran per tot el territori de llengua comuna on coneixeran a diferents personatges i el vocabulari que utilitzen per a, finalment, descobrir "La Calaixera Prodigiosa" el recull de tots els mots i definicions que Joan Maria Alcover va compilar per fer el seu diccionari. La riquesa de la llengua, aquest és el tresor. Si voleu més informació o contractació de l’obra adreceu-vos al següent correu electrònic: neorural@hotmail.com 

 

L’Escola La Masia són una cooperativa que imparteix ensenyament des de l’educació infantil fins a l’ESO i que destaca per ser una escola arrelada al medi, laica, participativa, crítica, implicada en la defensa de la nostra cultura, integradora i coeducativa. Tenen una pàgina web molt activa que us recomanem http://www.lamasia.org/

 

Per últim, aquesta setmana s’incorpora al nostre projecte Docendo, una empresa de serveis escolars amb més de 20 anys d’experiència en la gestió d’activitats extraescolars que després de la bona experiència viscuda en les Trobades d’Escoles en Valencià 2013 no han dubtat en fer-se Empresa Amiga d’Escola Valenciana i continuar participant en la major festa per la llengua arreu de les comarques.