El Fesfoc, el concert de La Gira avantsala del Feslloch 2015

La Gira d’Escola Valenciana, el circuit de música en la nostra llengua, que enguany acomplix 10 edicions i que duu per lema ‘Girem amb l’Ovidi’, finalitza el pròxim dissabte 13 de juny a Alacant. En motius de les festes de Fogueres se celebra el FesFoc, el concert que organitza la Cívica, que és la coordinadora de l’Alacantí d’Escola Valenciana. 

Lilit i Dionís i Komfusió conformen el cartell del FesFoc, que és gratuït i se celebrarà a les 21 hores a l’espai Las Cigarreras de la ciutat d’Alacant.

Escola Valenciana continua amb la voluntat d’organitzar concerts de grups i solistes que canten en la nostra llengua a les festes del País Valencià. És per això que el circuit arranca tots els anys amb el Concert de Falles i ara ha arribat el torn de les Fogueres d’Alacant.

El FesFoc és l’avantsala del Feslloch, el festival de tres dies que obri l’estiu de música en valencià. El Feslloch està organitzat per Escola Valenciana, l’Ajuntament de Benlloch, l’Associació Cultural Pitxurrull i Reviscola. Se celebrarà els dies 9,10 i 11 de juliol a Benlloch i comptarà amb 31 actuacions musicals i activitats culturals paral•leles. Tota la informació es pot consultar al web del Feslloch www.feslloch.com

Pel que fa als concerts de La Gira 2015 es pot consultar la relació de cartells i concerts a www.lagira.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: