Sala L’Horta prepara la 7a edició del Som_riure amb descomptes especials per als Amics i Amigues d’Escola Valenciana

Com és costum a Sala L’Horta, els Amics i Amigues d’Escola Valenciana tindran descomptes especials en la compra d’entrades (fins al 20%) presentant el carnet d’Amic/a d’Escola Valenciana a la taquilla. Per a més informació i reserves escriure al correu informacio@lhortateatre.com

Les representacions estan programades en tres caps de setmana consecutius: “EL SOPAR DELS IDIOTES” diumenge 24 d’abril, “XAVI CASTILLO NEWS!” diumenge 1 de maig i “TWO LADIES OR NOT TWO LADIES” dissabte 7 de maig. Les bones dades obtingudes en les anteriors edicions del Som_riure confirmen el bon acolliment del festival entre el públic malgrat les dificultats en què es troba immers el món de la cultura i del teatre en concret.

Així, la programació d’aquest 2016 continua amb la línia de treball de les edicions anteriors, espectacles plens d’humor, sàtira i crítica social amb el mateix objectiu: que els espectadors isquen de Sala L’Horta amb un gran Som_riure.