La Plataforma pels Drets Lingüístics llegirà el seu Manifest davant de les Corts per commemorar el #4D

cartell_4d_2016_plataforma.jpg 

 

Desenvolupament de l’acte

11h. Delegació davant de les Corts Valencianes de les organitzacions que formen part de la Plataforma pels Drets Lingüístics del País Valencià.

La Plataforma pels Drets Lingüístics al País Valencià (PDL-PV) està formada per les entitats ACICOM, Ca Revolta, Castelló per la Llengua, Comissió 9 d’Octubre de Torrent, Confederació Gonzalo Anaya, Escola Valenciana, FAMPA-València, Plataforma pel Dret a Decidir, Plataforma per la Llengua, Societat Coral El Micalet, Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes; els sindicats A Contracorrent, BEA, CCOO PV, Coordinadora Obrera Sindical i Intersindical Valenciana, i els partits polítics EVPV, ERPV, EUPV, Guanyant Torrent i Podem.

11’15h. Lectura del Manifest Pels Nostres Drets Lingüísitcs.
11’30h. Rebuda de la Plataforma pel president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i el director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano. Acte seguit es lliurà l’informe anual de les vulneracions i discriminacions lingüístiques, així com del Manifest de la Plataforma pels Drets Lingüístics.