Escola Valenciana participa al Fòrum de Debat sobre la Carta Europea de les Llengües Minoritàries celebrat a Santiago

Escola Valenciana, convidada pel Consello da Cultura Galega, va participar al Fòrum de Debat sobre la Carta Europea de les Llengües Regionals o Minoritàries, que es va desenvolupar a Santiago de Compostel·la durant els els dies 29 i 30 de juny.
L’objectiu d’aquest fòrum era avaluar el compliment del tercer informe de l’Estat espanyol sobre la Carta Europea de les Llengües Regionals o Minoritàries, que va elaborar l’any 2015.
Més concretament, Escola Valenciana va formar part de les taules dedicades a l’article 8 (educació) i als articles 12 (activitats i equipaments culturals) i 13 (vida econòmica i social), en les quals analitzà el cas del País Valencià. En la intervenció, l’entitat cívica va constatar amb dades l’incompliment dels articles 8, 12 i 13 de la Carta Europea de les Llengües Regionals o Minoritàries al País Valencià i va instar les autoritats a complir aquest document aprovat l’any 1992 pel Consell d’Europa i signat per l’Estat espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: