PEYU: PLANETA i-NEPTÚ a La Rambleta

Per als Amics i Amigues d’Escola Valenciana pàrquing gratuït i una cerveseta debades, per a gaudir d’una paròdia de com ens comportem des del punt de vista d’un extraterrestre.

Planeta i-Neptú és un espectacle especial i espacial. Què faríeu vosaltres si en unes anàlisis rutinàries troben que sou extraterrestres? Açò li ha succeït a Peyu.

Peyu explica anècdotes i situacions quotidianes de quan era humà i que ara com extraterrestre li costen d’entendre. Situacions que el públic identifica fàcilment.

Planeta i-Neptú és el segon espectacle que en Peyu presenta damunt dels escenaris. Després de l’èxit de ‘Jo tinc un amic que…’ ara s’atraveix amb una dosi més de surrealisme per donar altra vegada un tomb al format convencional de monòleg d’stand-up comedy.

Peyu torna a presentar un espectacle purament teatral, amb una posada en escena atrevida i un contingut explosiu.

Planeta i-Neptú és resultat del reflex de dues característiques de la situació actual que estem vivint. D’una banda és una crítica al maltractament continu que pateix la cultura en aquest país. I d’altra banda la reflexió que últimament omple totes les portades dels diaris: d’on som? D’on volem ser? D’on volen que siguem? Aquest és el subtext més reflexiu que es pot llegir a planeta i-Neptú. Però com en tot espectacle d’humor la poesia passa en segon plà i el gruix principal d’aquesta obra de teatre és la paròdia i la crítica del comportament dels éssers humans vist des del punt de vista més objectiu i allunyat que pot aportar algú com un extraterrestre.


+ Data: 2 de desembre.
Obertura de portes: 22:30h | Inici: 23:00h.

Més info

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: