La Plataforma pels Drets Lingüístics llegirà un Manifest per commemorar el #4D

Representants de les entitats i sindicats que formen part de la Plataforma pels Drets Lingüístics del País Valencià donaran a conéixer el Manifest Pels Nostres Drets Lingüístics i l’informe anual de vulneracions d’aquest dret, el proper dilluns 4 de desembre de 2017 a les 13 hores davant de la Delegació del Govern Espanyol a València.

 


A més, de vesprada tindrà lloc la taula redona “Drets Lingüístics i ús social del valencià” per commemorar el #4D, Dia dels Drets Lingüístics al País Valencià, a les 19 hores a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de la Universitat de València. L’acte comptarà amb les ponències dels professors de la Universitat de València de Ciències Polítiques i de Sociologia, Anselm Bodoque i Francesc J. Hernàndez Dobon, respectivament.  

TEMA: LECTURA DEL MANIFEST ‘PELS NOSTRES DRETS LINGÜÍSTICS’

DIA: DILLUNS 4 DE DESEMBRE DE 2017

HORA: 13 HORES

LLOC: DELEGACIÓ DEL GOVERN ESPANYOL A VALÈNCIA (carrer de Colom, 60)

Desenvolupament de l’acte:

13h. Delegació de les organitzacions que formen part de la Plataforma pels Drets Lingüístics del País Valencià davant de la Delegació del Govern Espanyol a València.

La Plataforma pels Drets Lingüístics al País Valencià (PDL-PV) està formada per les entitats ACICOM, Ca Revolta, Castelló per la Llengua, Comissió 9 d’Octubre de Torrent, Confederació Gonzalo Anaya, Escola Valenciana, FAMPA-València, Plataforma pel Dret a Decidir, Plataforma per la Llengua, Societat Coral El Micalet, Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes. Sindicats: A Contracorrent, BEA, CCOO PV, Coordinadora Obrera Sindical i Intersindical Valenciana. Partits polítics: EVPV, ERPV, EUPV, Guanyant Torrent i Podem.

13’15h. Lectura del Manifest Pels Nostres Drets Lingüísitcs.

•19h. Taula redona “Drets Lingüístics i ús social del valencià” a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic de la Universitat de València.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: