La XXIIIa Jornada de Sociolingüística d’Alcoi analitzarà la influència social del valencià

  • Aquesta acció formativa està reconeguda per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

  • La jornada es desenvoluparà el 23 i 24 de març al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València.

  • Programa i inscripcions: www.sociolinguistica.eu

La Jornada de Sociolingüística reunirà de nou diversos sectors implicats en l’anàlisi de l’ús social de la llengua al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, els pròxims 23 i 24 de març.

La XXIII Jornada de Sociolingüística d’Alcoi analitzarà enguany la influència social del valencià. La cita es presenta enguany amb el títol: “El valencià té capacitat d’influència social?”. El programa proposa una mirada a l’espai públic, amb la novetat d’incorporar la seua extensió a les xarxes socials, convertides en espai de captació d’informació, relació personal i debat. Entre els ponents hi ha el periodista Toni Mollà i Empar Marco, directora general d’À Punt.

Programa i inscripció en línia: a www.sociolinguistica.eu fins al 20 de març. Preu: Estudiants 20 €, públic en general 25 €. Acció formativa reconeguda per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Aquesta activitat ha sigut organitzada per la Universitat Politècnica de València, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’Institut d’Estudis Catalans, l’Ajuntament d’Alcoi, el Centre Ovidi Montllor i la Coordinadora Alcoià i Comtat pel Valencià – Escola Valenciana, en col·laboració amb la Universitat d’Alacant, la Universitat de València, la Universitat Jaume I i la Universitat Miguel Hernández.