L’agenda d’Escola Valenciana

Vos presentem l’Agenda pel curs 2018/19 d’Escola Valenciana, editada per Edicions 96, esta agenda ve acompanyada de molts recursos i és respectuosa amb el nostre entorn ambiental i cultural. Les agendes d’Escola Valenciana són, a més, un recurs didàctic. A l’agenda de Primària treballem les emocions; a la de Secundària, el nostre patrimoni; i a l’agenda Dia a Dia, vàlida a totes les etapes educatives i amb mides reduïdes, el ferrocarril. Un recurs didàctic en què també ens endinsarem a conéixer un poc més la figura de Joan Fuster.

Aquesta agenda ha estat revisada per la Comissió d’Educació des d’on hem fet les propostes de millora corresponents per contribuir al seu màxim aprofitament didàctic. Edicions 96 a través de les agendes escolars col·labora econòmicament amb Escola Valenciana, contribuint així amb els nostres projectes. Confiem en que després de conèixer la proposta escolliu les agendes d’Escola Valenciana editades per Edicions 96.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: