Àries de reservat al Teatre Micalet

ÀRIES DE RESERVAT

Teatre Micalet

Un recital-monòleg per a soprano dirigit per Marc Rosich

PREU ESPECIAL DE 10 €

17, 18 de MAIG a les 20.30 h  i dissabte 19 de MAIG a les 20 h

 

En Àries de reservat, una soprano i la seua pianista reben un encàrrec inaudit: donar un peculiar concert privat la Nit de Cap d’Any on hauran de tocar per a uns clients amb uns gustos cars en un luxós hotel de platja. La soprano i la pianista es veuran forçades a tocar amb els ulls embenats el típic repertori dels concerts de cap d’any: sonaran valsos vienesos, opereta i, com no, la marxa Radetzky.

Després de les dotze campanades, però, la soprano i la pianista es treuran la bena dels ulls i es trobaran davant d’un paisatge dantesc.

> Perquè cal veure Àries de reservat ?

Per conéixer de prop el treball de Marc Rosichcol·laborador habitual de Calixto Bieito i també d’Andrés Lima o Carlus Padrissa (La Fura dels Baus). Rosich és un inquiet i festiu dramaturg, amant de l’òpera que ací ha construït un artefacte original i efectiu per justificar una vetllada de lírica amb piano.

Perquè en aquest recital d’operetes en alemany i de valsos vienesos, destaquen el joc, la ironia, la destresa de la pianista i els ornaments vocals de la cantant, que sorprendran el públic no avesat al gènere operístic

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: