El Centre Cultural Castellut, guardonat als IVs Premis Valor

  • El lliurament dels Premis Valor tindrà lloc el proper dijous 5 de juliol a les 2’30 hores a la Casa de Cultura de Castalla.

  • L’acte comptarà amb l’actuació de Sofia Moltó, acompanyada per Juan Mateo i Josep Maria Gadea.

La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat — Escola Valenciana ha fet públic el guanyador de la IVa edició dels Premis Valor de Promoció del Valencià. Els Premis Valor porten el nom de l’escriptor de Castalla, Enric Valor, i es van crear per a reconéixer la trajectòria de persones o col·lectius que hagueren destacat per la defensa i promoció de la llengua, la cultura i l’educació.

Enguany, el veredicte és doblement satisfactori: en primer lloc, es premia el Centre Cultural Castellut, entitat amb més de 40 anys, amb un gran activisme en els àmbits socials i educatiu. I en segon lloc, es premia per primera vegada una entitat del mateix poble d’Enric Valor, que dóna nom al premi. L’acte de lliurament serà dijous 5 de juliol, a les 20’30 hores, a la Casa de Cultura de Castalla. Estarà amenitzat per les cançons de Sofia Moltó, amb l’acompanyament musical de Juan Mateo i Josep Maria Gadea.

Segons recorda el president de la Coordinadora pel Valencià, Francesc Gisbert, «som davant d’un reconeixement consolidat i de prestigi». En edicions anteriors, el premi va ser concedit a: Célia Ibáñez i Ricard Blasco (fundadors de la mítica llibreria Set i Mig d’Alacant, durant la transició, 2015); Patronat de la representació del Tractat d’Almisrà (La Canyada-Camp de Mirra, 2016); projecte educatiu “Com sona l’ESO”, i en nom seu al professor Josep Alcover (Cocentaina, 2017).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: