El Feslloch 2018 tanca com la tercera millor edició

El passat dissabte 14 de Juliol es donava per finalitzada la 12a edició del FESLLOCH a la localitat de Benlloc amb  un saldo més que positiu, ja que entre els tres dies de durada del festival van passar pel recinte vora 12.000 persones. El festival redreça així la tendència decreixent que havia experimentat en les darreres dues edicions, després de la de 2015, que va ser de xifra rècord.

El FESLLOCH es consolida així com un festival imprescindible en les agendes dels festivals del panorama musical valencià. I ho fa amb una identitat pròpia en comptar amb un cartell composat per artistes que fan servir el valencià i que en la seua major part són valencians. Això dóna al FESLLOCH un caràcter exclusiu i irrepetible.

Ja des de la jornada del dijous  12 s’albirava una gran assistència de públic al festival perquè tot i ser dia laboral es van aplegar vora 3000 persones.

El segon dia de Feslloch, el divendres 13 de juliol es van arribar a aplegar 4000 persones al recinte.

La tercera i última jornada de dissabte apuntava maneres amb un gran cartell i una major afluència de públic: en total van arribar a entrar 5000 persones al recinte.

Tres jornades de grans concerts, molt bons moments i molta diversió per part del públic assistent sense cap incidència destacable.

El Festival de Benlloc i d’Escola Valenciana compleix així la seua 12a Edició aconseguint el 100% d’ocupació en els allotjaments de la localitat i un gran consum en els seus establiments i locals. L’organització també ha comptat amb nombrosos treballadors de la localitat tant per condicionar el recinte com durant la realització del mateix festival.

Gràcies a les bandes, dj’s i cantautors que han passat durant aquests tres dies per aquesta 12a Edició del Feslloch. Gràcies a les més de 100 persones que han fet possible el festival entre voluntariat de Reviscola, personal de serveis, barres etc… Però sobretot, donar les gràcies al públic assistent, ja que són la raó de ser del festival.

Ens veiem al Feslloch 2019!

Un comentari a “El Feslloch 2018 tanca com la tercera millor edició

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: