IX Nit Estellés a Burjassot

Dissabte 15 de setembre, el poble del poeta celebrarà la IX Nit Estellés amb una ruta, un sopar i l’actuació de Pau Alabajos. A les 20.00 hores s’iniciarà la ruta des de la plaça de l’Ajuntament a càrrec d’Isabel i Vicent Anyó. A les 21.00 hores, sopar al l’Antic Mercat amb un preu de 15 euros amb inscripció prèvia a cabassot@gmail.com abans del dia 12 de setembre. A les 22.00 hores  serà el moment de la lectura de la poesia estellesina per donar pas, a les 22.30 a l’actuació de Pau Alabajos. La Nit Estellés de Burjassot està organitzada per l’Associació Cultural Bassot amb la col·laboració de la Coordinadora pel Valencià de l’Horta Nord i Aviva Burjassot.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: