Nit Estellés a Monóver

Dissabte 22 de setembre a les 20.30 hores al Casal Jaume I de Monòver (Plaça del Jardinet) se celebrarà Nit Estellés amb un recital col·lectiu del poeta de Burjassot Vicent Andrés Estellés. La presentació anirà a càrrec del filòleg Frederic Johnson. Els guitarristes Artur Deltell i David Quiles seran els encarregats de posar música als versos del poeta.

Amb aquesta Nit Estellés, la Coordinadora per la llengua Terres del Vinalopó – Escola Valenciana, ACPV – Casal de Monòver, l’Ateneu Cultural Republicà de Petrer, El Rogle, Cau d’Arrels i l’Ateneu Cultural del Pinós, ens sumem a les festes d’homenatge al poeta de meravelles, que es desenvolupen pertot el País Valencià des de fa molts anys. Agraïm la col·laboració de l’Ajuntament de Monòver.

Després hi haurà sopar a la Plaça del Jardinet. El menú costa 10€. Cal reservar al mòbil 659 051 088 o al correu terresdelvinalopo@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: