Castalla serà el centre de la “IIa Fira de la Fantasia”

  • Aquesta trobada amb la fantasia es desenvoluparà els dies 20 i 21 d’octubre.

  • Vídeo resum de la “Ia Fira de la Fantasia”.

Castalla torna a retre homenatge a l’escriptor Enric Valor amb la celebració de la “IIa Fira de la Fantasia: Homenatge a Enric Valor”, durant el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre.

Dissabte 20 d’octubre (10’30 hores a la Creu Vermella), amb una ruta literària des de Castalla al mas de Planisses, escenari de les novel·les d’Enric Valor, a càrrec del professor Vicent Brotons. La jornada continuarà de vesprada, amb una xarrada sobre el projecte d’À Punt “Catacric-Catacrac”, per convertir les rondalles d’Enric Valor en dibuixos animats, amb Mar Iglesias, vicepresidenta d’À Punt TV i Joan Borja, director de la Càtedra Enric Valor. A la nit, hi haurà una “Nit de Por al Castell” (20’30 hores a l’ermita del castell), amb les històries dels contacontes Jordi Raül Verdú, Eva Andújar i Francesc Gisbert.

L’endemà, diumenge 21 d’octubre a les 10’30 hores començarà la Fira de la Fantasia a la plaça Major, amb un esmorzar popular, la fira del llibre fantàstic en valencià, el mercat de la Fantasia i l’actuació de la Muixeranga Penyeta Blanca de Cocentaina. Continuarà amb una ruta teatralitzada pel centre de Castalla, a càrrec de Tres Teatre, on dramatitzaran algunes rondalles d’Enric Valor. I a les 12 hores Dani Miquel oferirà un concert i presentarà el seu treball “Musiqueries de por”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: