Escola Valenciana convida la ciutadania a participar en la jornada “Lluitant contra la corrupció”

  • L’acte es desenvolupa el 20 d’octubre de 9’30 a 14 hores a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània.

L’Observatori Ciutadà contra la Corrupció, del qual forma part Escola Valenciana, ha organitzat l’acte “Lluitant contra la corrupció. Un balanç d’accions institucionals i associatives”, que tindrà lloc el proper 20 d’octubre a partir de les 9’30 hores a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (C/ Sant Ferran, 14. València).

Aquesta activitat té per objectiu fer balanç sobre les mesures i accions impulsades i el seu resultat en matèria de lluita contra la corrupció en aquesta legislatura. La jornada girarà al voltant de dos eixos fonamentals: en primer lloc, les novetats en els àmbits institucional i legislatiu i, en segon lloc, es posarà l’accent en els avanços, les possibilitats i les limitacions de la participació i acció de la societat civil organitzada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: