Entrades gratuïtes per al concert Mans manetes

Des d’Escola Valenciana disposem de 20 entrades gratuïtes per als nostres socis i sòcies per a acudir al concert Mans manetes. L’Alguer: paraules, cançons i veus de minyons. Un concert per a tota la família, de cant coral alguerès, amb la participació de Pau Alabajos, Mireia Vives i Borja Penalba. Podeu acudir a València el dia 7 de novembre a les 19.00h o a Gandia el 9 de novembre a les 19.00h. Reserveu la vostra entrada abans que s’esgoten a paisvalencia@plataforma-llengua.cat. Més informació: mansmanetes.org.

Els concerts seran:

• Dimecres 7 de novembre, a les 19.00h, en València.

• Divendres 9 de novembre, a les 19.00h, en Gandia.

• Dissabte 10 de novembre, a les 12.30, en Castelló (dins del marc del festival TROVAM).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: