Trobada de Professorat de Valencià

Altea, 30 de novembre i 1 de desembre

La 4a Trobada de Professorat de Valencià és un encontre de docents on podràs compartir punts de vista, impressions, experiències i coneixements al voltant de l’educació i l’ensenyament en valencià.

Es tracta d’una activitat formativa homologada per la Conselleria d’Educació, Cultura, Investigació i Esport on tindràs l’oportunitat d’aprendre d’un equip multidisciplinari de ponents de gran qualitat, format per professionals de l’escriptura, la docència, la investigació, la formació de professorat, la psicologia i l’animació lectora.

Durant la trobada, reflexionarem sobre temes tan importants com la necessitat d’introduir referents femenins a l’aula, i posarem en relleu el paper de les dones en la nostra literatura a través de les històries d’escriptores com Carmelina Sánchez-Cutillas o Isabel de Villena, entre altres.

A més, en el compte de Twitter de la Fundació Bromera (@fundaciobromera) i en el hashtag #TrobadaProfessorat podràs seguir de prop tota la informació sobre la trobada, conéixer les opinions de la resta d’assistents i compartir contingut relacionat amb les ponències, així com resoldre qualsevol dubte que tingues.

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura és l’encarregada d’organitzar i executar la quarta edició de la Trobada de Professorat de Valencià, en estreta col·laboració amb les regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Altea, l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de l’Ajuntament de Gandia, l’Ajuntament d’Alzira i Escola Valenciana.

PROGRAMA I MÉS INFORMACIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: