Mestres que canvien el món

És possible canviar el món des de l’escola? Tenen els mestres i les mestres el poder de tocar el cor de les persones a qui acompanyen des de l’educació? És idealista i utòpic pensar així?

Des del Cefire d’Elda han preparat unes Jornades que tindran lloc el proper dia 3 de maig (Centre Cívic i Juvenil d’Elda ) i 4 de maig (Centre Cívic i social de La Romana). La Jornada es titula: Mestres que canvien el món: revolució pedagògica a les Terres del Vinalopó.

Coneixerem mestres convençudes i convençuts que el seu dia a dia amb els xiquets i les xiquetes era un motor de canvi real i palpable. Mestres que han deixat un llegat a les terres del Vinalopó, un llegat que és arrel que porta saba nova, una energia poderosa i fonda que pot arribar a les noves branques plenes de brots de primavera educativa.

Podeu inscriure-vos-hi i consultar-ne el programa en detall ací:

http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=7803063

Estaríem molt agraïts si podíem comptar amb la vostra presència, mestres i professors d’ara que busqueu metodologies diferents i creieu que el canvi és difícil però esteu convençuts que és possible.

També ens ajudaria molt comptar amb la vostra col·laboració per a la difusió de la Jornada a altres escoles i instituts, companys i companyes.

Estem convençuts que conéixer els i les mestres que a les terres del Vinalopó han lluitat per un món millor pot aprofitar per teixir un lligam amb els desitjos de renovació i canvi dels mestres i les mestres que estem ara ensenyant i així contribuir per tal que el llegat anterior siga un impulsor de canvi en l’actualitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: