Mestres que canvien el món

És possible canviar el món des de l’escola? Tenen els mestres i les mestres el poder de tocar el cor de les persones a qui acompanyen des de l’educació? És idealista i utòpic pensar així?

Des del Cefire d’Elda han preparat unes Jornades que tindran lloc el proper dia 3 de maig (Centre Cívic i Juvenil d’Elda ) i 4 de maig (Centre Cívic i social de La Romana). La Jornada es titula: Mestres que canvien el món: revolució pedagògica a les Terres del Vinalopó.

Coneixerem mestres convençudes i convençuts que el seu dia a dia amb els xiquets i les xiquetes era un motor de canvi real i palpable. Mestres que han deixat un llegat a les terres del Vinalopó, un llegat que és arrel que porta saba nova, una energia poderosa i fonda que pot arribar a les noves branques plenes de brots de primavera educativa.

Podeu inscriure-vos-hi i consultar-ne el programa en detall ací:

http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=7803063

Estaríem molt agraïts si podíem comptar amb la vostra presència, mestres i professors d’ara que busqueu metodologies diferents i creieu que el canvi és difícil però esteu convençuts que és possible.

També ens ajudaria molt comptar amb la vostra col·laboració per a la difusió de la Jornada a altres escoles i instituts, companys i companyes.

Estem convençuts que conéixer els i les mestres que a les terres del Vinalopó han lluitat per un món millor pot aprofitar per teixir un lligam amb els desitjos de renovació i canvi dels mestres i les mestres que estem ara ensenyant i així contribuir per tal que el llegat anterior siga un impulsor de canvi en l’actualitat.

Un comentari a “Mestres que canvien el món

  1. Felicitacions per la iniciativa.
    Justament acabe de publicar el joc matemàgic “Mestres com tu. Mestres per la ciència”. És una col·lecció de 16 mestres valencianes dels dos segles de renovació pedagògica de l’ensenyament reglat. L’edita l’Ajuntament de Castelló de la Plana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: