Sant Joan d’Alacant acull la Trobada de Secundària

El vaixell de les Trobades d’Escola Valenciana ha recalat divendres 5 d’abril a Sant Joan d’Alacant per celebrar la trobada de secundària. Més de 25 centres de la comarca de l’Alacantí participen en les activitats i en els tallers organitzats per la coordinadora La Cívica amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant.

L’IVAJ, la Universitat d’Alacant, Generalitat Valenciana i editorials ofereixen també informació i activitats lúdiques als vora 3.000 alumnes que hui comparteixen l’estima per la llengua l’IES LLoixa, centre acollidor. La jornada també compta amb un concert de la Gira d’Escola Valenciana amb el grup Herba Negra.

Demà dissabte serà el torn de Nules a la Plana Baixa, a partir de les 10.00 hores i a la plaça Major de la vila amb tallers i assistència de La Colla d’À Punt, i un concert de Ramonets a les 12.00 hores; a les 18.00 hores, Andreu Valor amb la Societat Artística Nulense; i ja a la nit, a partir de les 23.00 actuacions de Novembre Elèctric, Els Catarres, i Pleasant Dreams.

Diumenge, Xixona, Carlet i Massamagrell acolliran les Trobades comarcals de l’Alacantí, la Ribera i l’Horta Nord respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: