La Fundació Sambori atorga els guardons del XXI Concurs de Literatura en Valencià

• La gala dels Premis Sambori de país se celebrarà al Paranimf de la Universitat d’Alacant.

•L’acte comptarà amb les actuacions de Marcel el Marcià, el mag Rubén Parisi i la Colla de Dolçainers i Tabaleters Larraix del Campello.

El lliurament dels Premis Sambori del XXI Concurs de Literatura en Valencià i del XVIé Concurs Universitari de Narrativa Curta tindrà lloc el proper dissabte 25 de maig de 2019, a les 11’15 hores al Paranimf de la Universitat d’Alacant. Es tracta dels guardons que la Fundació Sambori atorga amb caràcter anual en la fase final de tot el País Valencià. Les obres que han participat en aquesta última etapa han sigut guanyadores en les corresponents fases comarcals.

L’acte, conduït per Marian Villaescusa (grup Sistema del Solar), comptarà amb la participació del cap del Servei de Normalització Lingüística de la Universitat d’Alacant, Ferran Isabel, la presidenta i el vicepresident de la Fundació Sambori, Laura Font i Àngel Martí, i el president d’Escola Valenciana, Natxo Badenes. L’organització ha previst les actuacions de Marcel el Marcià, el mag Rubén Parisi i la Colla de Dolçainers i Tabaleters Larraix del Campello.

Configuració de l’acte dels Premis Sambori 2019:

11’00h. Benvinguda a la Universitat d’Alacant i accés de l’alumnat al Paranimf amb la Colla de Dolçainers i Tabaleters Larraix del Campello.

11’30h. Presentació i parlaments.

• Lliurament del XVIé Concurs Universitari Sambori.

• Lliurament del XXI Premi Sambori a les estudiantes i els estudiants de Formació de Persones Adultes i Escoles Oficials d’Idiomes, Batxillerat i Cicles Formatius, Educació Secundària, Educació Primària, Necessitats Educatives Especials i Educació Infantil.

• Lliurament del Premi Empar Granell al millor projecte pedagògic dels treballs col·lectius.

• Lliurament del Premi Vicent Marçà a la participació comarcal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: