La Fundació Bromera llança una campanya dirigida a impulsar els clubs de lectura en valencià

•L’entitat assessorarà i aportarà material gratuïtament als professionals de biblioteques, llibreries i centres FPA que s’inscriguen abans del 19 de juny.

La Fundació Bromera impulsa a través de la campanya «Clubs de lectura. Entre línies» la creació de nous clubs de lectura en valencià i la dinamització i l’assessorament d’aquells clubs que tenen una trajectòria consolidada en biblioteques, llibreries i Centres de Formació de Persones Adultes (FPA). Una acció que pretén animar la població adulta del nostre territori a llegir llibres en la nostra llengua i a compartir l’experiència amb la resta de membres del club. El període d’inscripcions s’obri hui i finalitzarà el 19 de juny.

Els clubs de lectura són un espai comú en què els participants intercanvien opinions sobre el tema que tracta el llibre, l’estil literari de l’obra, les accions que transcorren i altres aspectes vinculats al llibre que ens ensenyen a anar més enllà de la simple lectura, a llegir «entre línies» i descobrir un mateix llibre des de diferents perspectives.

Fundació Bromera per al foment de la lectura.

Des de la Fundació Bromera s’ha dissenyat un espai web a través del qual els coordinadors i les coordinadores dels clubs de lectura en valencià podran registrar-se com a portaveus emplenant la butlleta d’inscripció que trobaran en www.clubdelecturaenvalencia.org  

Aquells que s’apunten a la campanya tindran a la seua disposició el correu electrònic clubsdelectura@fundaciobromera.org a través del qual podran fer qualsevol consulta i rebre assessorament personalitzat. Així mateix, els coordinadors i les coordinadores dels clubs seran convocats a les sessions de formació periòdiques que organitzarà la Fundació Bromera per al foment de la lectura. Durant les sessions els assistents rebran un lot de materials, de forma gratuïta, que consistirà en una caixa amb cartells promocionals, guies pràctiques i informatives i documentació diversa que facilitarà la dinamització de les respectives trobades de lectors i lectores. En el web també trobaran tota la informació actualitzada, les condicions per a formar part de la campanya i el calendari de sessions formatives a mesura que s’hi convoquen.

La Fundació Bromera és una entitat sense ànim de lucre que treballa, des de fa 17 anys, per capgirar els baixos índexs de lectura en valencià al nostre territori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: