La Gira d’Escola Valenciana 2017

Festival Itinerant de Música en Valencià
Contacte: gira@fev.org

XI Disc de la Música en Valencià

Aquest és un recopilatori que recull una mostra del treball de 22 grups i cantants valencians. Aquest material compta amb la col·laboració de les cinc universitats públiques valencianes i del COM. Escolteu i/o descarregueu-vos els discos de la Música en Valencià al nostre Bandcamp: https://escolavalenciana.bandcamp.com/

La Gira d’Escola Valenciana

https://www.facebook.com/lagiraescolavalenciana
Cada primavera Escola Valenciana celebra les tradicionals Trobades d’escoles en valencià. Al voltant d’aquestes festes per la llengua, Escola Valenciana va crear l’any 2006 el projecte La Gira destinat a l’alumnat de secundària, batxillerat i universitaris. Es tractava d’ampliar l’oferta de les trobades escolars a l’àmbit juvenil i de potenciar un circuit estable amb infraestructures de qualitat i amb la possibilitat de promocionar els músics i cantants en valencià per tot el territori.

Amb aquest propòsit, les coordinadores comarcals que formen Escola Valenciana aporten una xarxa descentralitzada idònia per a la producció del festival. La Gira acumula xifres d’assistència rècord en el panorama musical valencià durant les dotze edicions. A més, Escola Valenciana ha editat milers de còpies dels deu compilatoris de la col·lecció Disc de la Música en Valencià; unes xifres històriques que demostren la bona salut de la música feta en la nostra llengua.

La Gira s’ha consolidat en un circuit que funciona d’aparador de la música en valencià i que, a més, demostra la bona salut de què gaudeix aquest sector en els últims anys.

Concerts de La Gira 2017

FESTIVAL FESLLOCH: El primer de l’estiu


Tota la informació del festival ACÍ