Skalingrad, grup de la Costera, participarà al Feslloch 2010. Ja podeu comprar les entrades.

Del 8 al 10 de juliol tindrà lloc, per quart any consecutiu, el Feslloch, la cloenda de La Gira 2010, a Benlloch (La Plana Alta); un emblemàtic indret al vell mig de la Plana de l’Arc i a escassos quilòmetres de les platges de Cabanes i Orpesa.

 

La principal novetat d’enguany és l’ampliació en un dia més, amb els concerts de la nit de dijous. L’organització també ha decidit aplicar una congelació al preu dels abonaments respecte a l’any passat, ofertant 2.000 abonaments anticipats per als 3 dies a 20 €. A més dels 20 grups que actuaran a Benlloch, com ja és habitual, els assistents al Feslloch podran gaudir de zona d’acampada, piscina, excursions, tallers, futbet, projeccions de documentals, videoclips i altres activitats complementàries.

 

Altra novetat d’enguany és la participació al Feslloch del grup de la Costera Skalingrad, que actuarà dijous 8 a la nit. Aquest grup ja va actuar el passat 17 d’abril a Canals al concert de la Gira que organitzaren la Coordinadora d’escoles en valencià de la Costera i l’Escarot, assemblea de joves de la Costera. Més informació d’Skalingrad a www.myspace.com/skalingrad

skalingrad.jpg 

El Feslloch està organitzat per Reviscola, l’entitat de joves d’Escola Valenciana, l’Ajuntament de Benlloch, l’Associació Cultural Pitxurrull, els Col·lectius per la Llengua i la Cultura de Castelló i el Benlloch Club de Futbol.

De moment l’organització del festival que ha confirmat ja la presència a la quarta edició del Feslloch dels grups Obrint Pas, La Gossa Sorda, Orxata Sound System, ODI, Tom Bombadil, Mugroman, BKS, Aluminosis, Bakanal i Xavi Castillo. Durant les properes setmanes s’aniran anunciant la resta de grups que actuaran.

Per comprar les entrades a la comarca de la Costera, haureu de fer una transferència o ingrés en compte a BANCAIXA 2077-0106-91-3101644291 i posteriorment enviar un correu a costera@fev.org, amb les vostres dades (nom, població), per tal d’avisar-vos de l’horari del bus. El preu de les entrades és de 20 € l’abonament per als tres dies. Si a més es vol utilitzar l’autobús que eixirà des de la Costera, el preu serà de 25 €. Per a més informació, envieu-nos un correu o telefoneu al 660434488.

La Gira és el festival Itinerant de música en valencià que acompanya totes les Trobades d’Escoles d’Ensenyament en Valencià. Aquesta és la cinquena edició d’una iniciativa musical creada per Escola Valenciana i que consisteix a fer concerts amb grups de música en valencià arreu de les nostres comarques, coincidint amb les Festes per la Llengua per tal d’atraure al públic jove.

cartell-feslloch.jpg

Després d’haver celebrat cinc edicions la Gira acumula en aquest període xifres record en el panorama musical valencià: més de 80.000 assistents, més d’un centenar de concerts celebrats, 70 grups diferents han format part oferint més de 200 actuacions en conjunt, s’han consolidat itineraris arreu dels territoris de parla comuna.

Escola Valenciana ha editat també el IV Disc de La Música en Valencià, amb la col·laboració de les Universitats públiques valencianes, on recopila 22 grups des del pop, el rap, la cançò d’autor o la música electrònica, fent un resum dels grups que van actuar a l’anterior edició de La Gira i del que podran gaudir els assistents al Feslloch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: