Proposta de desembre del Club Lector del Voluntariat pel Valencià

Lloc: Societat Coral El Micalet, carrer Guillem de Castro, 75
Població: València

L’acte tindrà lloc el dissabte, 11 de desembre a les 11:00 hores, a la societat Coral El Micalet, València.

L’activitat consisteix en una tertúlia entre aprenents, voluntaris i l’autor per comentar el llibre i formular qualsevol consulta sobre l’obra o l’autor. Podeu anar llegint el llibre i preparant-vos algunes preguntes. Així acomplirem un doble objectiu: propiciar un espai de trobada de les parelles lingüístiques per tal que puguen compartir les seues experiències i aprendre el valencià d’una manera lúdica.

La proposta de lectura té la següent fitxa d’informació:
Llibre: LA MALEDICCIÓ DEL SILENCI
Autor: Manel Alonso i Català
Editorial: Brosquil Edicions
Sinopsi:

Una colla d’amics afi cionats a la història i a les rondalles troben l’entrada als túnels que recorren el subsòl del seu poble. El que no saben és que en entrar-hi també ho fan a un món paral·lel producte d’una maledicció. Seran capaços de trencar-la? O acabaran atrapats en ella?

Per a aquesta activitat, el Voluntariat pel Valencià ha comptat amb la col•laboració de la Societat Coral "El Micalet", que es troba al carrer Guillem de Castro, 75 de València. Aquesta és la localització.

Quan acabe la tertúlia, el Voluntariat pel Valencià, amb la col·laboració de Brosquil Edicions, us obsequiarà amb un llibre i farà una picadeta.

A més a més, per a poder fer una valoració prèvia dels assistents a l’activitat, ens agradaria que CONFIRMÀREU la vostra ASSISTÈNCIA al correu info@voluntariatpelvalencia.org o al telèfon 96 340 70 60. Moltes gràcies.
Salut i endavant. Us esperem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: