AUTOBÚS AL FESLLOCH DES DE LES COMARQUES CENTRALS

L’itinerari serà Alcoi-Ontinyent-l’Alcúdia de Crespins-Benlloch, encara que poden haver petites modificacions. L’eixida serà el dijous 11 de juliol a les 16 hores des d’Alcoi. I la tornada, el diumenge 14 de juliol, a les 11 del matí, per estar en casa a hora de dinar i poder fer la migdiada que necessitarem.

 

El preu del viatge (anada i tornada) és de 18 € per persona.

bus-feslloch.jpg

Què has de fer per apuntar-te a l’autobús?

Comproveu si queden places disponibles enviant un correu a costera@fev.org o telefonant al 660434488.

1. Si queda lloc, et reservarem la plaça, però hauràs de fer l’ingrés o transferència el mateix dia o a l’endemà. Ingressa els 18 € per persona a qualsevol sucursal de Bancaixa al compte 2038-5767-75-6000640037 i indica el teu nom i en el concepte el teu poble:

Qui ingressa: Joan Reig

Concepte: Ontinyent Feslloch
 

2. Després ens envies un correu a costera@fev.org amb les següents dades: 

Nom i cognoms

Nombre de persones que hi vingueu (si al mateix pagament has fet el d’alguna amiga o amic

Telèfon de contacte

Població de l’itinerari del bus

Data de l’ingrés

També ens pots fer qualsevol observació, suggeriment o aportació que hi tingues.
 

3. Uns dies abans del concert, us comunicarem per correu exactament lloc i hora d’eixida de l’autobús.

Al realitzar l’ingrés s’entén que acceptes les següents condicions.

CONDICIONS I OBSERVACIONS

La nostra voluntat és que ningú es quede sense vindre al Feslloch per culpa del transport, així que quan més prompte s’apunteu millor, així podrem confirmar abans quants autobusos fem… un, dos, cap (esperem que açò no passe). De moment, la intenció és fer un autobús, 55 places, així que no s’encanteu.

Què passa si al final no som prou gent per omplir l’autobús o en som massa? Si no som prou gent, haurem de buscar altra opció o cancel·lar l’autobús. Si s’anul·la l’autobús contactarem amb vosaltres per retornar-vos l’import pagat. Si pel contrari, fórem més gent, buscaríem altra solució: un autobús de 71 places, un minibús, etc. 

Què passa si em sorgeix alguna cosa i no hi puc anar? Si és algun motiu justificat greu, et tornarem els diners.

Si no puc anar, em tornareu els diners de l’entrada? El Feslloch l’organitzen l’Ajuntament de Benlloch, Escola Valenciana i l’Associació Cultural Pitxurrull, per aquest motiu t’hauràs d’adreçar a l’organització. Nosaltres, encara que hi col·laborem, no podem fer res al respecte, encara que ens tens a la teua disposició si no saps on adreçar-te. Els punts de venda i tota la informació ho pots consultar a www.feslloch.com .

Altres anys l’autobús no ha sigut més barat? Sí, efectivament en altres ocasions l’autobús ha costat 5 o 10 €, ja que l’organització del Feslloch no es fa amb finalitat lucrativa, sinó que és per promocionar la música i cultura en valencià. Així que per facilitar l’assistència de gent al festival, se subvencionava el transport. Malauradament, amb la situació de crisi que estem patint, les subvencions han sigut retallades brutalment o eliminades completament. Per aquest motiu, no podem nosaltres subvencionar en aquests moments els autobusos, i ens sap greu perquè som conscients que 28 € d’entrada + 18 € d’autobús no ens ve bé a ningú gastar-se’ls.

Si vols col·laborar amb nosaltres o conéixes algú que vol fer-ho, visiteu www.escolavalenciana.org/amics.

 

Coordinadora d’Escoles d’Ensanyament en Valencià de la Costera
Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià
Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: