31 actuacions musicals conformen el cartell del Feslloch 2015

L’organització del Feslloch ha confirmat cinc propostes musicals més que completen el cartell del festival de música en valencià: Gener, Kontaminació Akústica, King Kong Boy, Figuels dj’s i la Xaranga de Benlloch. Són propostes musicals d’estils molt diferents que se sumen a un cartell que busca mostrar l’eclecticisme i els diferents estils musicals dels grups i solistes que canten en la nostra llengua. 

Gener amb El Temps Del Llop, King Kong Boy amb Alcem el vol i Kontaminació Akústica amb Vestits amb paraules noves van traure el seu primer disc fa uns mesos amb una bona acollida per part del públic.

Pel que fa a Figuels dj’s, són un col•lectiu musical i visual conformat per tres dones que punxen cançons d’intèrprets femenines per a ballar sense parar. Elles seran les que tancaran el Feslloch 2015.

El Feslloch obrirà les portes el dijous 9 de juliol amb un correbars conduït per la Xaranga de Benlloch, conformada per músics de la banda municipal del poble, que acompanyaran els feslloquers i feslloqueres que vulguen gaudir del festival des del primer minut.

Amb aquestes cinc confirmacions, el cartell musical del Feslloch queda definit per omplir de música Benlloch durant els dies 9, 10 i 11 de juliol tant a l’escenari de l’Auditori com a l’Escenari Ovidi.

Les últimes confirmacions se sumen a les actuacions de: Els Amics de les Arts, Zoo, Els Catarres, Aspencat i La Gossa Sorda, Toti Soler i Gemma Humet, Arrap, Buhos, Contratempo, Ebri Knight, Égalité, El Blüe, El Diluvi, Júlia, Komfusió, Meteor, Mai Mai, Mox, Néstor Mont, Pepet i marieta, Smoking Souls, Talps, Tardor, Va de Bo i Rafa Xambó. Així com del grup Trobadorets, per a un matinal dedicat als més menuts.

A la música cal sumar les activitats culturals i lúdiques del festival com l’actuació de l’humorista Eugeni Alemany.

A la pestanya Cartell del web del festival ( www.feslloch.com ) es poden consultar les actuacions per dies.

 

El Feslloch, al camp de futbol
Enguany l’escenari principal es trasllada al camp de futbol del Poliesportiu municipal de Benlloch, que està al costat de la zona d’acampada del festival i que suposa un canvi qualitatiu en els serveis que es donen als feslloquers i les feslloqueres.

 

Hi haurà una oferta més variada de paradetes gastronòmiques i de marxandatge. A més, el nou emplaçament tindrà major capacitat de públic i garantirà una major potència sonora per als concerts.

Com tots els anys, el públic podrà gaudir de forma gratuïta de la zona d’acampada i de la piscina. Pel que fa a les cases rurals del poble, a hores d’ara estan totes reservades i l’organització posarà a disposició de qui ho solicite un llistat d’allotjaments als pobles dels voltants.

 

Els abonaments i les entrades de dia
Des de fa tres edicions el Feslloch manté el mateix preu dels abonaments. Els abonaments anticipats són a 28 euros fins el 6 de juliol. A partir d’eixa data passaran a costar 35 euros i es podran adquirir a la taquilla del festival.

 

Una de les novetats d’aquesta edició és que els abonaments anticipats físics es poden adquirir a qualsevol oficina de Correus de l’Estat espanyol. Amb aquest servei es pretén facilitar el màxim possible la compra d’abonaments.

A més, tant a Correus com per internet es poden adquirir lots diferents: només abonaments o abonaments combinats amb tiquets d’autobusos que s’han organitzat per arribar a Benlloch.

Les entrades de dia només es poden adquirir a la taquilla. El dijous 9 de juliol l’entrada valdrà 10 euros. El divendres 10 de juliol i el dissabte 11 de juliol l’entrada costarà 16 euros cada dia.

La informació detallada es pot consultar a l’apartat Entrades del web del Feslloch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: