Calendari festiu de les Trobades 2018

Escola Valenciana publica la data de les Trobades que recorreran el País Valencià sota el lema “Nosaltres, pel valencià”, en homenatge a l’escriptor Joan Fuster, una de les veus més importants del patrimoni cultural valencià. Des del 15 d’abril fins al 9 de juny, les comarques valencianes es vestiran de festa i llengua.

#Trobades2018 #NosaltresPelValencià

 

 

4 comentaris a “Calendari festiu de les Trobades 2018

  1. Hola, açò de les Trobades me interese i sobretot les comarques del Maestrat i els Ports i zona Vinaròs i Benicarló. Per favor, si és possible, quan hi haja esdeveniments d’aquests podria rebre informació per e-mail?. Moltes gràcies. Salutacions cordials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: