Un doble concert per a celebrar el 30é aniversari de la Coordinadora Alcoià i Comtat pel Valencià

  • Les actuacions de Maria Arnal i Marcel Bagès, Mireia Vives i Borja Penalba tindran lloc el diumenge 29 d’abril a les 20 hores al Teatre Calderon d’Alcoi.

  • Entrades a la venda: http://home.ticketalcoi.com/

El proper diumenge 29 d’abril, el Teatre Calderón d’Alcoi serà l’escenari de les actuacions de dos duets molt particulars: Maria Arnal i Marcel Bagés i Mireia Vives i Borja Penalba. Aquest concert s’emmarca en les activitars que ha organitzat la Coordinadora Alcoià Comtat pel Valencià per commemorar els seus 30 anys de defensa i estima pel valencià.

Maria Arnal i marcel Bagés han construït un discurs al voltant de la memòria a partir d’enregistraments de fonoteques digitalitzades i presentaran el seu primer llarga durada, ’45 cerebros y 1 corazón’, considerat el Millor Disc del 2017 per a diversos mitjans especialitzats. Mireia Vives i Borja Penalva, després de posar música als poemes del llibre ‘L’amor fora de mapa’ de Roc Casagran, s’han decidit a mostrar les seues composicions pròpies a ritme de pop, rock i rumba al disc ‘Línies en el cel elèctric’.

Aquest concert tindrà 2 hores i mitja de durada. Les persones que hi vulguen assistir poden adquirir les entrades de forma anticipada en la plataforma http://home.ticketalcoi.com/  a 8, 10 i 12 euros. L’organització recomana reservar amb antelació les entrades perquè l’aforament és limitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: