Intercanvi d’experiències d’educació plurilingüe a Alacant

Jornada d’Ensenyament i ús del valencià als centres educatius 2018.
Intercanvi d’experiències d’educació plurilingüe.

7 de juny de 2018.
Facultat d’educació. Universitat d’Alacant.

 

Aquesta  Jornada  és  un  espai  molt  adequat  per  a  aportar  i  compartir  bones pràctiques des de la professionalitat i l’experiència del professorat davant un panorama legislatiu canviant.

La Llei per la qual es regula i promou el plurilingüisme en el sistema educatiu valencià fa referència als objectius i la metodologia adients a l’ensenyament de les llengües. A més el text ens aclareix algunes incògnites i ens proposa alguns reptes.

En qualsevol cas, com a docents aprofitem aquesta vesprada de juny per a preguntar-nos quin són aquests reptes que ens planteja la normativa, explicar-nos com podem superar els entrebancs que han sorgit o poden sorgir i compartir idees per a millorar més encara l’ensenyament de les llengües, especialment del valencià, en el proper curs.

El professorat dels centres que imparteixen programes plurilingües en valencià estem, curs rere curs, consolidant un espai de reflexió conjunta amb el suport de la Universitat d’Alacant, amb la llibertat i la confiança que ens dóna el bon treball, els objectius comuns i el context compartit.

Aquest espai és la Jornada en què us proposem participar, que us presentem en aquest  programa  elaborat  per  un  grup  obert  de  docents  que  creiem  en  un plurilingüisme de qualitat des del valencià.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: