Viatge a Rússia amb Iniciatives Culturals

Creuarem Europa per visitar les dos ciutats més emblemàtiques de Rússia, on entrarem en contacte amb la seua història per conèixer la cultura del país més extens del món.  

Data:De Divendres 7 a Dissabte 15 de Setembre

Preu: 1670€ (6 nits d’hotel 3* cèntric,Mitja Pensió,bus,entrades,guia,assegurança,taxes,maleta 20kg,vol directe)

PROGRAMA

DIVENDRES 7 DE SETEMBRE: Recollides en bus en Expohotel i Gandia. Eixida del vol directe d’Alacant a Moscou.

DISSABTE 8 DE SETEMBRE: Començarem el viatge a MOSCOU amb una panoràmica per descobrir els principals punts d’interès de la ciutat, com l’Arc del Triomf o el Pujol de Poklonnaya, un dels punts més elevats de la ciutat. Després de dinar anirem fins el Parc d’Alexandre i finalitzarem el dia gaudint de la posta del sol a la Plaça Roja on es troba el Mausoleu de Lenin i la Catedral de San Basili.

DIUMENGE 9 DE SETEMBRE: El segon dia a Moscou tornarem a la Plaça Roja per visitar el Kremlin, un recinte emmurallaton es troben els edificis més antics de la ciutat, com l’Arsenal i el conjunt dels cinc temples on destaca la Catedral de la Dormició, lloc de coronació dels tsars. Després de dinar al Barri Arbat disposarem de temps per visitar alguns dels centres museístics més apreciats, com el Museu Estatal d’Història, el Museu de Belles Arts Pushkin i la Galeria Tetriakov.

DILLUNS 10 DE SETEMBRE: Farem una ruta per les principals estacions del Metro, entre les que destaquen la de Komsomólskaya i la de Mayakoskaya, guardonada ja en 1938. En acabar anirem al Convent Novodevichy, residència de les dones dels tsars on veurem el cementiri amb les tombes d’escriptors, actors, poetes, científics i polítics de la història russa. Després de dinar visitarem la Catedral del Salvador i també tindrem l’oportunitat de fer un creuer per el riu Moscou.

DIMARTS 11 DE SETEMBRE: L’últim dia anirem a veure KOLOMENSKOYE, un lloc especial per a endinsar-nos en el Museu de l’arquitectura de fusta a l’aire lliure, que des del segle XIV ha caracteritzat la zona, amb les construccions de les residències d’estiu de prínceps i tsars com Iván el Terrible i Pere el Gran. Disposarem de la vesprada lliure abans de dirigir-nos a la segona ciutat del nostre viatge, Sant Petersburg, a la que arribarem en el llegendari Tren Fletxa Roja.

DIMECRES 12 DE SETEMBRE: A SANT PETERSBURG farem un recorregut pel centre on veurem les places més emblemàtiques, la del Palau amb la columna d’Alexandre, la de Sant Isaac i la del Senat. Creuarem el riu Nerva per arribar a l’illa de la Llebre on es troba la Fortalesa de Sant Pere i Sant Pau on es troba la Catedral de Sant Pere i Sant Pau, mausoleu dels tsars des de Pere I el Gran.

DIJOUS 13 DE SETEMBRE:  Disposarem del matí per a veure el Museu de l’Ermitage, una de les pinacoteques més grans del món que s’ubica en un complex de sis edificis entre els quals es troba el Palau d’Hivern, i on trobarem obres com l’Esmorzar de Velázquez i la Madonna Litta de Da Vinci. De vesprada passejarem per Triangle d’or de l’Avinguda Nevsky, amb l’Església del Salvador sobre la Sang Vesada, un colorit espectacle de voltes i cúpules monumentals.

DIVENDRES 14 DE SETEMBRE: A PUSHKIN visitarem el Palau de Caterina, residència d’estiu dels tsars on recorrerem els magnífics jardins per a després entrar a veure el famós Saló Àmbar que fou desmuntat pedra a pedra pels nazis durant la Segona Guerra Mundial i que ha estat recentment reconstruït en el seu lloc original. De vesprada visitarem l’Església de Sant Nicolás i el barri de Colomna que conserva el romàntics canals i els edificis que inspiraren Dostoevsky.

DISSABTE 15 DE SETEMBRE: Anirem a conèixer el Palau de Peterhof, el xicotet Versalles, una visita que ens permetrà entendre millor la vida luxosa dels tsars on destaquen els jardins amb el conjunt de fonts més gran del món. De tornada a Sant Petersburg disposarem de la vesprada lliure abans d’emprendre la tornada.

————————————————————————————————————————————————–

EL VIATGE de 1670€ (amb 10% de descompte fins el 30 de Juliol= 1500€)

– Billets d’avió amb taxes i maleta (20kg) incloses

– Transfers a l’aeroport (a/t) a Mocou i St Petersburg

– Tren fletxa primera classe Moscou-St Petersburg

– 6 nits d’allotjament en hotel 3*

-­ Règim de mitja pensió (desdejuni i sopar)

– Entrades: Museu de l’Ermitage,  Palau de Catalina a Pushkin, Gran Palau de Peterhof, Kremlin de Moscú, Metro de Moscú i Convent Novodevichy.

– Guia intèrpret durant tot el viatge i­ assegurança

Més informació

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: