La Classe al Teatre Micalet

LA CLASSE
Del 7 al 10 de febrer (
Obra guanyadora del primer combat de dramatúrgia de les Illes Balears)

Descompte del 50% per a les amistats d’Escola Valenciana

Si vau gaudir amb Smiley, esta setmana, la companyia mallorquina que la va portar a escena, El Somni Produccions, ens presenta La classe en coproducció amb el Teatre Principal de Palma. La Classe planteja un viatge a través de la vida de dos amics, dos adolescents companys de pupitre als qual anirem seguint pràcticament al llarg de tota la seua vida i amb els quals descobrim tot un seguit de secrets que els envolten.

Com ens afecten les decisions que prenem a les nostres vides?

La classe és una obra que parla de molts temes, tots ells presents en les nostres vides. Parla de l’amistat entre dos homes, amb els quals descobrim tot un seguit de secrets que els envolten, uns secrets que podrien ser de qualsevol de nosaltres. També parla de la maduresa personal, de les decisions que s’han de prendre a mesura que es creix i com aquestes decisions van conformant les nostres vides. Una obra a cavall entre el teatre contemporani anglés i la tragèdia grega.

DURADA: 80 minuts (aprox.)

Funcions: dijous i divendres a les 20.30h/
dissabte i diumenge a les 19 h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: