El divendres 28 de juny el Centre d’Estudis Contestans rep el Premi Valor

La Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat ha concedit el Premi Valor de Promoció del Valencià al Centre d’Estudis Contestans, per la seua llarga i fructífera trajectòria en defensa de la llengua i la cultura. El guardó serà lliurat als responsables del Centre d’Estudis Contestans en un acte públic el pròxim divendres 28 de juny, a les 19’30 hores, a la Casa de la Joventut de Cocentaina (Pla de la Font).

El Premi Valor és una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià per reconéixer la trajectòria de persones i entitats. En edicions anteriors es va concedir a: Ricard Blasco i Célia Ibáñez, fundadors de la llibreria 7imig d’Alacant; al Patronat del Tractat d’Almisrà; al projecte educatiu Com Sona l’ESO; i al Centre Cultural Castellut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: