Novelda acull la projecció de cinema “La llibreria”

• “La llibreria”, dirigida per Isabel Coixet, serà la pel·lícula projectada el divendres 13 de setembre a l’espai cultural Ermita Sant Felip de Novelda.

El proper 13 de setembre a les 21’30 hores, l’Ajuntament de Novelda, a través de les regidories de Cultura, Joventut i Normalització Lingüística, la Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó i Escola Valenciana oferiran una projecció de cinema en valencià a l’espai cultural Ermita Sant Felip.

D’esquerra a dreta: la regidora de Cultura, Cristina Navarro; la regidora de Joventut i Normalització Lingüística, Mado Abad, i la portaveu de Terres del Vinalopó, Marga Pastor.

El títol triat per a aquesta trobada audiovisual és “La llibreria”, una pel·lícula escrita i dirigida per la cineasta catalana Isabel Coixet. Es tracta d’una adaptació de la novel·la homònima de l’escriptora anglesa Penelope Fitzgerald. El llargmetratge està protagonitzat pels actors britànics Emily Mortimer i Bill Nighy i la nord-americana Patricia Clarkson.

«Aquesta iniciativa s’encabeix entre els objectius de la nostra entitat de proposar activitats atractives per a un públic ampli i potenciar la presència del valencià com a llengua de cultura», ha indicat la portaveu de la Coordinadora Terres del Vinalopó, Marga Pastor.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: