Arriba l’XIa edició de l’Encontre d’Ensenyants de l’Alcoià i el Comtat

• Les Jornades Formatives tindran lloc els dies 27 i 28 de setembre a la Casa de la Joventut de Cocentaina.

• El CEFIRE certifica les 8 hores de formació d’aquestes jornades. Inscripcions: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?idioma=va

• Més informació en www.alcoiacomtatpelvalencia.org

La nova edició de les Jornades Formatives Encontre d’Ensenyants 2019 arranca el divendres 27 de setembre a les 16’45 hores a la Casa de la Joventut de Cocentaina (davant de la biblioteca). El curs, organitzat per la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat, està reconegut amb 8 crèdits de formació pel CEFIRE.

Durant dos dies, el 27 i el 28 de setembre, es presentaran experiències didàctiques aptes per a tots els nivells educatius, amb el títol «Innovem a l’escola». Les jornades s’han convertit en tot un referent de les comarques valencianes. El personal docent que vulga assistir-hi s’ha d’inscriure a la pàgina del CEFIRE: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?idioma=va

Durant les jornades es tractaran experiències com ara els projectes interdisciplinars i transversals, la coeducació i la integració, l’ecologia a l’aula, el tractament integral de llengües, la gamificació com a recurs d’aprenentatge, els intercanvis lingüístics, els patis educatius i el tractament de les emocions a partir de l’imaginari fantàstic. També es retrà un homenatge a la mestra Carme Miquel i al contacontes Llorenç Giménez.

L’XIé Encontre d’Ensenyants està organitzat per la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat, Escola Valenciana, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, el CEFIRE de Gandia, Aviva Cocentaina, els ajuntaments de Cocentaina, Muro i Alcoi, Andana Editorial, Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: