Nova edició de la Nit de Contes al Castell de Cocentaina

La Coordinadora Alcoià i Comtat pel Valencià, Escola Valenciana, l’Ajuntament de Cocentaina i l’Agència de Promoció del Valencià Aviva Cocentaina presenten una nova edició de la Nit de Contes al Castell de Cocentaina. El contacontes tindrà lloc el proper dissabte 12 d’octubre a partir de les 19 hores al paratge de Sant Cristòfol com a punt de trobada. L’assistència anirà fins als peus del Castell i la nit s’il·luminarà amb les llums de fanalets i les històries de Jordi Raül Verdú i Almudena Francés.

L’organització demana les xiquets i els xiquets que porten un fanalet fet amb melons de casa i els regalarà la llum led que s’hi introduirà. Les instruccions de com fer el fanalet estan especificades en el codi QR que apareix al cartell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: