Fontilles i la Vall de Laguar enceten la nova temporada excursionista de Contarelles i Camins

•L’activitat és gratuïta, però cal reservar el dinar (20€) abans del 24 d’octubre al telèfon 659 051 088 (CPL Terres del Vinalopó).

El proper diumenge 27 d’octubre a les 10’30 hores arranca la catorzena excursió de Contarelles i Camins. En aquesta ocasió, el Teix d’Ibi (l’Alcoià) convida la ciutadania a visitar Fontilles i la Vall de Laguar de la mà de Daniel Climent, Carles Martín i Daniel Riera.

El punt de trobada serà Fontilles, davant l’Administració. De matí, l’itinerari que proposa el Teix és una visita guiada pel sanatori i l’entorn natural de Fontilles i, de vesprada, vora les 17 hores, es donarà a conéixer la senda de les Juvees.

Contarelles i camins és una iniciativa que aplega un bon nombre d’entitats de les comarques del centre i sud del País Valencià sota la convicció de fer país i conéixer més de prop la riquesa cultural dels pobles valencians.

Aquesta jornada lúdica i de convivència ha comptat amb la implicació d’associacions com la Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó, l’Ateneu Cultural Republicà de Petrer, la Coordinadora de l’Alcoià i Comtat pel Valencià, la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià la Costera, la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià de la Vall d’Albaida, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Alta, la Cívica de l’Alacantí, Escola Valenciana, l’Associació Cultural l’Antina de Santa Pola, el Raig de Crevillent, el Rogle de Novelda i Cau d’arrels – Associació pel patrimoni històric i cultural.

L’activitat és gratuïta, però cal reservar el dinar, que costa 20€, al mòbil 659 051 088 (CPL Terres del Vinalopó). Tot i que el recorregut és fàcil, l’organització recomana roba còmoda i calçat esportiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: