Escola Valenciana condemna les agressions feixistes produïdes durant la Cavalcada de les Magues de Gener de València

Representants d’Escola Valenciana, així com músics d’Estrela Roja i els Gegants de Benimaclet han estat víctimes d’agressions per part de l’extrema dreta, atacs que denunciarà l’entitat per haver alterat el desenvolupament normal de la Festa de la Infantesa aquest diumenge 12 de gener de 2020.

Una membre d’Escola Valenciana ha sigut víctima d’una agressió per part de grups d’extrema dreta amb total impunitat. També altres persones de l’entitat han rebut insults i amenaces d’aquests col·lectius, que s’han concentrat lliurement aquest diumenge 12 de gener de 2020, alterant la Cavalcada de les Magues de Gener que organitza la Societat Coral El Micalet.

Aquestes organitzacions han agredit i proferit tota mena d’insults i amenaces a la gent d’Escola Valenciana, davant la passivitat de policia nacional i local.

Escola Valenciana demanarà una reunió al delegat del Govern i a l’alcalde de València per a denunciar aquests fets. L’entitat assenyala la passivitat de policia nacional i local, que no han actuat davant les agressions produïdes.

5 comentaris a “Escola Valenciana condemna les agressions feixistes produïdes durant la Cavalcada de les Magues de Gener de València

  1. Em sembla bé que es denuncie però atenció :no ens quedem sols en el que ha passat en uns pocs minuts. Fem propaganda de tot el que ha estat un èxit. Sols així guanyarem el carrer i crearem consciència. No podran en nosaltres però hem de mostrar les coses tan xules que tenim capacitat de fer

  2. Lamentablemente nos volvemos a topar con la intolerancia fascista que no acepta un acto ciudadano e institucional puesto que el Ayuntamiento participa, en el que un acto lúdico y pacífico una fiesta alternativa de cara a la infancia como la cavalcada de les Magues de Gener, que a la vez se llena de reivindicaciones siempre también pacíficas (No olvidemos que llevamos a nuestros hijos y nietos) se llene de agresiones verbales discriminatorias, sexistas, xenófobas… Y también físicas pues hubo varias agresiones ante la pasividad de las fuerzas del orden.

    Ese es el tipo de sociedad que están creando pues ellos también llevaban a sus hijos y nietos para “adoctrinarlos” en como hay que actuar ante el ejercicio de la democracia que se supone disfrutamos. Les hacen crecer en el odio y la intolerancia hacia cosas tan normales como la diversidad ideológica o de género, de raza o credo, en definitiva de todo lo que se salga de su patrón de conducta.

  3. I per a qué está la policia? Cal demanar responsabilitats als responsables. Protegir la seguretat dels actes publics es la seva feïna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: