«La tecnologia augmenta la felicitat?», tema de la nova Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Les fases locals tindran lloc a les cinc universitats públiques valencianes

La Xarxa Vives i Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua organitzen una nova edició de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, que arranca aquest dijous 16 de gener de 2020. Un total de 56 equips d’arreu del País Valencià participaran en les fases locals que acullen les Universitats d’Alacant, Jaume I de Castelló, Miguel Hernández, Politècnica de València i València.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat fomenta l’ús de la paraula entre estudiants, amb un format d’enfrontament dialèctic entre diversos equips, en el qual s’ha de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema d’actualitat, i on es valoren capacitats com el treball en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en la intervenció i la correcció tant semàntica com formal.

La Universitat Politècnica de València acull les primeres fases locals del 16 al 18 de gener. Del 20 al 24 de gener 2020 arriba el torn de la Universitat Jaume I. Del 6 i 8 de febrer 2020 arriba el torn a la Universitat d’Alacant i la Universitat Miguel Hernández. Clou la fase local la Universitat de València del 3 al 7 de març.

Els equips que resulten guanyadors de cada fase local participaran en la final que tindrà entre els dies 22 i 24 d’abril de 2020 a la Universitat Rovira i Virgili.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: