Escola Valenciana ajorna les primeres Trobades

La Federació d’Associacions per la Llengua, en consideració a la situació epidemiològica existent i per les recomanacions i resolucions adoptades pel Consell i els ajuntaments valencians a requeriment de les administracions públiques sanitàries com a mesures preventives per a evitar l’expansió del coronavirus (COVID-19), ha decidit ajornar les Trobades d’Escoles en Valencià 2020 programades les setmanes vinents. Aquesta decisió afecta a les següents trobades:

  • Mutxamel, 27/03/2020
  • Benigànim, 28/03/2020
  • El Campello, 29/03/2020
  • Rafelbunyol, 29/03/2020
  • Alfondeguilla, 29/03/2020
  • Callosa d’en Sarrià, 04/04/2020
  • Petrer, 04/04/2020
  • Montolivet, 05/04/2020

Aquesta és una mesura preventiva extraordinària que Escola Valenciana adopta per a vetlar per la salut de la ciutadania, donat el caràcter multitudinari que tenen les trobades i que congreguen milers de persones en cada comarca.

La suspensió de l’activitat també afectarà la resta d’activitats públiques programades per les pròximes setmanes fins que la situació s’estabilitze i no existisca un risc sanitari per a la ciutadania.

Augment de les hores d’entreteniment infantil als mitjans

Escola Valenciana apel·la a la vocació de servei públic que ha de representar À Punt i, per això, considera necessari que tant À Punt com la resta de mitjans comunicació s’adapten a la situació d’emergència sanitària i modifiquen la seua programació, amb un increment a la graella de l’entreteniment infantil i juvenil en valencià.

Escola Valenciana llançarà una campanya per a educar des de casa

La Federació no vol que aquesta situació de cancel·lació de classes i qualsevol activitat al carrer ature l’ensenyament de xiquetes i xiquets. Per aquest motiu, llançarà una al seu web un espai de recursos didàctics per a la realització d’activitats a casa.

Escola Valenciana demanarà el suport de la comunitat educativa i alliberarà les guies didàctiques de Cinema a l’Escola. A més de pel·lícules, també recomanarà cançons i llibres i molts altres recursos que permeten a xiquetes i xiquets seguir aprenent i també entretindre’s en la nostra llengua.

7 comentaris a “Escola Valenciana ajorna les primeres Trobades

  1. Hola: He escoltat que els mestres podem tenir oportunitat de oferir recursos per a casa donat la situació actual. Em podeu enviar l’enllaç, no ho trobe a la web. Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: