À Punt Mèdia i Escola Valenciana acorden compartir contingut educatiu en valencià

‘La Colla a Casa’ difondrà els materials educatius d’Escola Valenciana

À Punt Mèdia i Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua signen un conveni de col·laboració que permetrà al mitjà públic de comunicació compartir els vídeos i materials didàctiques de la Federació.

D’entre els continguts d’Escola Valenciana que À Punt difondrà a la gent de La Colla destaca el conte ‘Fem Fora el Monstre’, que l’escriptora Mercé Viana ha cedit a la Fundació Sambori. A més, À Punt i la Fundació Sambori també treballen en un altre conveni de col·laboració que permeta difondre els Contes que l’entitat té a disposició al seu web. 

Les dues entitats han fet esforços per a adaptar la seua activitat a situació de confinament viscuda. Per part d’À Punt, s’ha modificat la programació per a oferir nous continguts dirigits al públic infantil i juvenil. A més, s’ha creat l’espai la Colla a Casa, que posa a l’abast de tots els centres educatius valencians moltes propostes didàctiques i culturals.

Per la seua part, Escola Valenciana ha llançat la iniciativa Escola a Casa, un espai web que posa a disposició de tota la comunitat educativa tota mena de recursos didàctics que xiquetes i xiquets poden realitzar des de casa. Escola a Casa inclou activitats didàctiques, musicals, artístiques i esportives, per a l’alumnat de les etapes d’Infantil, Primària i Secundària.

2 comentaris a “À Punt Mèdia i Escola Valenciana acorden compartir contingut educatiu en valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: