Escola Valenciana celebrarà a Antella la seua Jornada d’Estiu 2020

L’entitat ha donat el seu suport a la candidatura de la Maerà d’Antella a Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua celebrarà el proper dissabte 5 de juliol la seua Jornada d’Estiu 2020 a la localitat d’Antella (la Ribera). Aquest és l’espai en el qual es reflexiona anualment sobre el futur de l’entitat i es comparteixen propostes de futur. Enguany aquest espai tindrà lloc a Antella, la Ribera, per a mostrar el suport que dona Escola Valenciana a candidatura de la Maerà d’Angella a convertir-se en Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la UNESCO.

Aquesta cita comptarà amb la participació de l’alcaldessa d’Antella, Amparo Estarlich, que rebrà Escola Valenciana amb una salutació, seguida de la salutació del president d’Escola Valenciana, Natxo Badenes.

A continuació, tindran lloc tres taules redones, que abordaran els aspectes de renovació, finançament i cultura de patrocini i participació en l’entitat, respectivament.

Després d’un dinar de germanor entre totes les entitats federades en Escola Valenciana tindrà lloc la visita guiada per Antella, a càrrec dels Maeros del Xúquer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: