Cas Blasco: una sentència justa?

Coneixes la sentència de les peces 2 i 3 del Cas Blasco? Què opines de les penes imposades?

L’Observatori Ciutadà contra la Corrupció i la Coordinadora Valenciana d’ONGD proposem realitzar un debat i análisi crítica arran d’aquesta important resolució judicial, que vam conéixer a la fi d’abril, en ple estat d’alarma. Per això, hem organitzat aquest webinar amb prestigiosos juristes.
Contarem amb la intervenció de José Antonio Martín Pallín, Fiscal Emèrit del Tribunal Suprem, que ens parlarà de la importància de l’acció popular en els delictes de corrupció, al temps que Jorge Correcher Mira (professor de Dret Penal a la Universitat de València) farà un anàlisi jurídic de la sentència i Raúl Vidal Sánchez (Advocat de l’acusació popular, que exerceix la CVONGD) expondrà els arguments jurídics que fonamenten la interposició de Recurs de Cassació davant el Tribunal Suprem.
Des de l’Observatori, Rafael Maurí Victoria, i la CVONGD, Lourdes Mirón Mirón, parlaran del significat d’aquesta experiència de lluita contra la corrupció per a les nostres organitzacions.

Acompanya’ns! 

Inscriu-te i t’enviem l’enllaç d’accés: https://forms.gle/G3EAWbaMELshDaHd8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: