Escola Valenciana contribueix a fer que el Diari La Veu supere les 500 persones agermanades

Amb aquesta aportació, el mitjà assoleix el seu objectiu de 2020

Escola Valenciana s’ha reunit aquest matí amb Moisès Vizcaíno, editor d’Edicions La Veu del País Valencià, per a comunicar-li que l’entitat i les diferents coordinadores que formen part de la Federació d’Associacions per la Llengua, han acordat fer una aportació anual que permetrà el mitjà superar les 500 persones agermanades.

Aquesta contribució d’Escola Valenciana i les més de vint associacions federades no només permetrà que el Diari La Veu assolisca el seu objectiu de persones Agermanades per a 2020, sinó que el superarà.

Per a Escola Valenciana, l’existència d’un mitjà en valencià com el Diari La Veu “és essencial per a la llengua i per al país” perquè “compleix amb molt de rigor informatiu una funció de servei públic essencial en una societat democràtica”.

Moisès Vizcaíno ha donat les “gràcies a Escola Valenciana de part de tot l’equip de La Veu pel suport al nostre projecte de mitjà de comunicació de proximitat en valencià”.

Escola Valenciana i el Diari La Veu han acordat que aquesta col·laboració no serà només econòmica, sinó que les dues organitzacions engegaran projectes conjunts que promoguen els valors compartits entre la societat valenciana.

L’entitat cívica ha fet una crida perquè la societat valenciana continue agermanant-se a La Veu, la qual cosa permetrà que torne aquest diari.

3 comentaris a “Escola Valenciana contribueix a fer que el Diari La Veu supere les 500 persones agermanades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: