Escola Valenciana llança la nova campanya del Voluntariat pel Valencià en Línia

La nova campanya del Voluntariat pel Valencià en Línia, l’activitat d’Escola Valenciana que permet compartir i aprendre valencià per internet, aspira a repetir l’èxit de l’edició 2020.

El Voluntariat pel Valencià en Línia és un programa que promou la creació de parelles lingüístiques en entorns digitals. Aquestes parelles estan formades per una persona que vol aprendre o millorar el seu valencià (aprenenta) i una persona que vol dedicar part del seu temps lliure a compartir el seu valencià (voluntària).

Durant el passat Estat d’Alarma, i el confinament domiciliari derivat, Escola Valenciana va presentar el primer Voluntariat pel Valencià en Línia, que va comptar amb un destacat èxit reunint a centenars de parelles a tot el territori valencià.

“El Voluntariat, en la seua modalitat virtual ens permet superar les barreres geogràfiques associades tradicionalment a la llengua” declara Xon Domènech, la nova Coordinadora del Programa de Voluntariat pel Valencià. L’antic Coordinador del Voluntariat, Vicent Font, lloa les possibilitats d’aquesta modalitat: “Persones que vulguen aprendre valencià i visquen a zones tradicionalment castellanoparlants – o on tenim poca concentració de voluntàries – podran inscriure’s a la nostra campanya En Línia i tindre voluntaris o participar en grups de conversa.”

Durant els següents mesos, les persones interessades a participar, podran inscriure’s a www.voluntariatpelvalencia.org assumint el rol d’aprenenta o voluntària i triant la modalitat En Línia al formulari.

Les persones que ja estiguen registrades al web en aquesta modalitat abans d’avui, o que vulguen repetir experiència, poden enviar un correu a enlinia@voluntariatpelvalencia.org o enviar un whatsapp al 690 23 63 39.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: