Escola Valenciana, premi honorífic als III Premis Tresdeu

Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua ha estat guardonada amb el ‘Premi Honorífic’ als III premis Tresdeu que organitza la revista digital. Amb aquest guardó, atorgat ahir dijous 11 de febrer a la Sala Mutant de València, es reconeix “la tasca imprescindible per l’educació pública i de qualitat i la normalització de la nostra llengua” per part d’Escola Valenciana.

El president d’Escola Valenciana, Natxo Badenes, va agrair que “es reconega la nostra trajectòria en la defensa del valencià i d’una educació de qualitat”, un guardó que és de “totes i cadascuna de les persones que conformen el nostre moviment social”.

Badenes també va agrair la valentia de Tresdeu per celebrar aquestos premis enguany, ja que “la llengua, la música i la cultura no s’han d’aturar per aquesta pandèmia” i és important “reconéixer a la gent que fa les coses bé”.

Per últim, Badenes va aprofitar per a recordar que “el futur de la nostra llengua només estarà garantit si ens unim. Per això mateix, “només així serà possible viure plenament en valencià en una societat més justa i lliure. Treballem juntes pel seu futur: Unim-nos!”.


Un comentari a “Escola Valenciana, premi honorífic als III Premis Tresdeu

  1. Els jóvens i les nenes i els nens són el futur de la nostra llengua, hauríem de donar més suport i recolçament en els col. legis i instituts.
    Hauríem de fer què es complisca la llei. No podem suportar el menyspreu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: