Arranca el procés de finançament dels projectes a EscolaLAB

Les propostes de promoció del valencià tindran 40 dies per assolir el seu objectiu econòmic

Els 3 projectes seleccionats a la convocatòria d’EscolaLAB 2021 inicien el seu procés de finançament aquest dimarts 20 d’abril de 2021. Cada projecte tindrà un total de 40 dies per assolir el seu objectiu de finançament amb èxit i, si arriben a la seua fita, podran fer realitat la seua idea.

Escola Valenciana va presentar EscolaLAB, el laboratori de projectes valencià, el passat desembre de 2020. D’entre totes les propostes rebudes, l’entitat va seleccionar les 3 propostes que tindran un major impacte sobre la llengua.

Amb EscolaLAB, l’entitat cívica busca mobilitzar l’activisme pel valencià, i que les persones amb sensibilitat per la llengua fem possibles totes les idees  innovadores en valencià, ja siguen culturals, musicals, audiovisuals, socials.

Quins són els projectes?

‘L’Squad de Júlia i Aitor’ és una proposta de programa d’entreteniment desenfadada i divertida amb la qual la productora valenciana Tresdeu vol atrapar la gent més jove de la casa. A l’Squad, Aitor (18 anys) i Júlia (21 anys) volen formar un equip amb qui triomfar a Twitch i TikTok i, per això mateix, han organitzat un càsting ple de reptes. Fes la teua aportació a: squad.escolalab.org!

L’app per a practicar valencià a qualsevol dispositiu mòbil ja està ací: Un Món de Paraules 2.0: El valencià és divertit. L’editorial Itbook, especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions multiplataforma per al sector educatiu, ens presenta una app pensada perquè xiquetes i xiquets de 6 a 12 anys practiquen, de forma motivadora, el vocabulari i l’ortografia del valencià. Fes la teua aportació a unmondeparaules.escolalab.org!

Fa 28 anys que l’Associació Cultural Bassot ret homenatge al jove antifeixista Guillem Agulló, assassinat en 1993 pel feixisme. Aquesta associació de Burjassot vol anar més enllà i impulsar la continuïtat dels homenatges a Guillem Agulló barrejant-los amb activitats culturals i artístiques, així com visibilitzar els delictes d’odi que es cometen a València i els col·lectius als qui afecta. Fes la teua aportació a nosaltresnotoblidem.escolalab.org!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: